دستور پخت کباب زردک
دستور پخت کباب زردک
کباب زردک یا کباب مشتی یکی از انواع کیاب های سنتی ایرانی می باشد که اصالت این غذا برای اصفهان می باشد و این کباب طرز تهیه راحتی دارد و می توانید بنا به ذائقه خود کباب را ملس یا ترش کنید. کباب مشتی همان طور که از نامش پیداست یعنی کبابی که در مشت جا می شود و به اندازه یک مشت است ولی به صورت شامی و کتلت هم می شود آن را تهیه کرد. همان طور که گفته شد این کباب بسیار خوشمزه و از زردک یا همان هویج زرد تهیه می شود این هویج در ایران رشد می کند و خواص دارویی زیادی دارد. امروز در پارسی دی کباب زردک با سرکه و شیره را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
تبلیغ
اجاره روزانه آپارتمان لوکس در خوش آب و هواترین منطقه اوین
مواد لازم برای تهیه کباب زردک اصفهانی
- زردک ۳ عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- آرد نخودچی به مقدار لازم
- سرکه و شیره به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کباب تابه ای آبدار و خانگی خوشمزه و مجلسی با سس گوجه
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت …
طرز تهیه کباب مشتی با زردک
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا زردک ها را خوب بشورید و پوست بگیرید سپس رنده ریز بزنید و کنار بگذارید. پیاز را نیز پوست گرفته و رنده ریز بزنید آب پیاز را کاملا بگیرید تا کباب را در هنگام پخت شل نکند.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
گوشت چرخ کرده را به همره زردک و پیاز و ادویه ها و نمک اضافه کنید و هم بزنید سپس به تدریج کمی آرد نخودچی اضافه کنید تا مایه کباب منسجم شود سپس مواد را خوب ورز دهید.
مرحله سوم: سرخ کردن کباب زردک
داخل تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس از مواد کباب به اندازه یک گردو بردارید و در مشت خود به آن فرم دهید سپس داخل روغن داغ سرخ کنید.
مرحله چهارم: تهیه کباب مشتی
وقتی همه کباب ها سرخ شدند آنها را در یک طرف تابه قرار دهید سرکه و شیره انگور را با هم مخلوط کنید می توانید از مقدار مساوی این ترکیب استفاده کنید و یا بنا به ذائقه خود ترش تر یا ملس تهیه کنید سپس سرکه و شیره را داخل تابه کباب ها ریخته و کمی آب جوش بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت کباب پخته و آبش تمام شود سپس به همراه نان و یا برنج یا این غذا را می توانید سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه کوفته کباب خوشمزه ترکیه ای با گوشت و سس مخصوص
کوفته کباب از دسته غذاهای بسیار خوشمزه و سریع می باشد که در ترکیه و لبنان بسیار محبوب است این غذا شباهت زیادی به همان …
نکات کلیدی در تهیه کباب زردک
- در انتهای برای طعم و مزه بهتر کمی زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید.
- از هر نوع شیره می توانید برای تهیه این کباب استفاده کنید.
- اگر دوست داریم طعم کباب شیرین باشد ۵ ق شیره و ۳ ق سرکه بریزید و اگر ترش باشد برعکس.
- سرکه فقط باید از سرکه قرمز استفاده شود.
- اگر هویج زردک در اختیار نداشتید می توانید از هویج معمولی استفاده کنید.
همچنین ببینید
طرز تهیه کباب مارپیچ خوشمزه و مجلسی با گوشت قلقلی و سینه مرغ
کباب مارپیچ در واقع ترکیب گوشت با سینه مرغ است که می توانید هم گوشت را دور جوجه بپچانید و یا برعکس این کار را …
طرز تهیه کباب بلغاری خوشمزه و رستورانی با راسته گوساله
کباب بلغاری یکی از غذاهای پر طرفدار بلغارستان است که بر دو قسم است یکی چنجه بلغاری یکی شیش کباب و تا حدود زیادی مانند …
طرز تهیه کباب لاپلو یا کباب تابه ای لای برنج خوشمزه و لذیذ
کدبانوها و آشپزهایی که همیشه به دنبال یک غذای جدید و با مواد اولیه راحت هستید؛ می توانید در پارسی دی به دنبال ایده های …