مزایای کمک گرفتن از مشاوره کسب و کار
مزایای کمک گرفتن از مشاوره کسب و کار برای کسب و کارهای کوچک و متوسط کدامند؟
مزایای کمک گرفتن از مشاوره کسب و کار برای کسب و کارهای کوچک و متوسط کدامند؟
ثنا جهاندار تاریخ ۱۳ آوریل , ۲۰۲۰ دسته بندی : آفرینش کار و کسب , رهبری و مدیریت
اغلب صاحبان کسب و کارهای کوچک و متوسط، افرادی چند مهارتی هستند؛ آنها در تمامی بخشهای کسب و کارشان، از انتخاب نوع صندلیهای کارمندان گرفته تا امور حقوقی شرکت، خودشان تصمیمگیری و اقدام میکنند و این موضوع را یک نقطه قوت برای خودشان میدانند. یک باور کلی نیز در بین مدیران و صاحبان کسب و کارهای کوچک و متوسط وجود دارد با این مضمون که کمک گرفتن از مشاوره کسب و کار صرفا مختص سازمانهایی بزرگ و شناختهشده است. اگر شما نیز جزو مدیران کسب و کارهای کوچک و متوسط هستید و چنین باوری در پس ذهنتان وجود دارد؛ مطالعه این مقاله میتواند نقشی تحولآفرین برایتان داشته باشد.
در این مقاله، ابتدا انواع خدماتی که مشاوران کسب و کار عرضه میکنند را شرح میدهیم و سپس به این پرسش پاسخ میدهیم که کسب و کارهای کوچک و متوسط چگونه میتوانند مشاوره کسب و کار را به نفع خودشان به کار بگیرند.
اگر به مشاوره کسب و کار نیاز دارید، کافیست با ما تماس بگیرید.
نقشهای کلی مشاوران کسب و کار
مشاوران کسب و کار، کسانی هستند که در فضای تجارت صاحب تجربه هستند، صنعت را میشناسند، توانایی حل مساله دارند و میتوانند توصیههای ارزشمندی را در اختیار انواع گوناگونی از کسب و کارها قرار دهند.
طبق تصویر زیر، کمک گرفتن از مشاوره کسب و کار باعث میشود کسب و کارها از وضعیتی که دارند، ارتقا پیدا کرده و به سمت چشمانداز مطلوب خود حرکت کنند.
مشاوره کسب و کار
وظایف کلی مشاوران کسب و کار به شرح زیر است:
ارائه توصیه و نوشتن برنامه برای پر کردن شکاف بین وضعیت فعلی و جایگاه مطلوب
آموزش مهارتهای نظارتی و مدیریتی به مدیران
انجام ارزیابی در مورد وضعیت فعلی
ارتقای سطح بازدهی کاری و ارتباطات سازمانی
افزایش انگیزه و روحیه کارمندان
تعریف هدف و ماموریت برای کسب و کار
کمک به کسب و کار برای جلب رضایت و ارتقای سطح وفاداری مشتری
کوچینگ، راهنمایی و آموزش کارمندان
تقویت پایگاه مشتریان و سهم کسب و کار در بازار
اگر به این موضوع علاقمندید، پیشنهاد میکنیم مقاله همه چیز در مورد مشاور بیزنس را نیز مطالعه کنید
بخش تحولآفرین ماجرا: استفاده از مشاوره کسب و کار چه مزایایی برای کسب و کارهای کوچک و متوسط به همراه دارد؟
مشاوره کسب و کار برای کسب و کارهای کوچک و متوسط
کسب و کار کوچک یا متوسط شما، چه از نوع رستوران باشد چه هر نوع شرکت تولیدی و خدماتی، درست مثل فرزند شماست. طبیعی است که با دیدن رشد آن احساس غرور کنید و بهترین آرزوها را برای آن داشته باشید؛ ولی تقریبا غیر ممکن است که در فضای تجارت در حال امروز، به تنهایی بتوانید از پس تمامی امور برآمده و بقا یا گسترش کسب و کارتان را تضمین کنید. کمک گرفتن از افراد متخصص در حوزه کسب وکار، جزو بهترین انتخابهایی است که باعث میشود کسب و کارتان زنده بماند، نفس بکشد و رشد کند.
بپردازیم به فواید استخدام مشاور کسب و کار برای کسب و کارهای کوچک
۱) کاهش هزینههای کلی
یکی از اصلیترین دلایلی که باعث میشود کسب و کارهای کوچک و متوسط از استخدام مشاور کسب و کار فراری باشند، بحث هزینههای مشاور است. در حالی که مبلغ پرداخت شده به مشاور، از جنس سرمایهگذاری است نه هزینه. کمک گرفتن از مشاور کسب و کار باعث میشود بدون کاسته شدن از ارزش ارائه شده به مشتری، هزینههای عملیاتی به کمترین مقدار ممکن کاهش پیدا کند.
مشاور کسب و کار همچنین میتواند به افزایش راههای درآمدی و سود شما بیانجامد.
شاید برخی از صاحبان کسب و کار بگویند من خودم هم میتوانم چنین کاری را انجام دهم؛ پاسخی که میتوان به این صاحبان کسب و کار داد این است: بله، ممکن است حرفی که میزنید، درست باشد؛ ولی مشاوران کسب و کار متخصص هستند؛ شاید مشاور کسب و کار بتواند در یک جلسه نکتهای را به شما بگوید که اگر به تنهایی کار را پیش میبردید، تا شش ماه هم متوجه آن نمیشدید و در این شش ماه، هزینههایتان به هدر میرفت.
اگر به این موضوع علاقمندید، پیشنهاد میکنیم مقاله تمامی بشقابها را خودم میچرخانم، نیازی به مشاور کسب و کار ندارم را نیز مطالعه کنید
۲) به حداقل رساندن ضایعات و دوبارهکاریها
مشاوره کسب و کار
شمایی که از روز اول پاگرفتن کسب و کارتان با آن همراه بودهاید، کاملا در قلب آن تجارت هستید و به همین علت نمیتوانید دیدگاه درستی در مورد هدررفتها داشته باشید. مشاور کسب و کار با در دست گرفتن ذرهبین، وارد جزئیات هزینههای شما میشود و تمام ضایعات و دوبارهکاریها را در مواد، تجهیزات و سرمایههای انسانی شناسایی میکند. نتیجه چنین اقدامی، به افزایش بهرهوری و بهینهسازی هزینهها میانجامد.
۳) جلوگیری از افتادن در دامهای حقوقی و اداری
کمک گرفتن از مشاوره کسب و کار، میتواند شما را از افتادن در دامهای احتمالی حفاظت کند. کافی است تازهکار باشید یا کمی حواستان نباشد تا ناخواسته از نظر موارد حقوقی یا قانونی دچار مشکل شوید. در صورتی که از مشاوره کسبوکار کمک گرفته باشید، با خیال راحت میتوانید مطمئن باشید که از جریمهها در امان خواهید ماند.
۴) هدایت به مسیر صحیح در دوراهیهای جاده
مشاوره کسب و کار
برای هر صاحب کسب و کاری پیش میآید که با دوراهی روبرو شود و در تصمیمگیری دچار تردید شود. بدون تعارف، خیلی وقتها، همین انتخابهای بین دوراهیهای مسیر هستند که در نهایت باعث میشوند کسب و کار از میدان رقابت حذف شود.
تصمیمگیری برای توسعه کسب و کار، تولید محصولات یا خدمات جدید و اعمال تغییر در سطح کارکنان ارشد، نمونههایی از همین دوراهیهای سرنوشتساز هستند.
مشاوران کسب و کار شما را یاری میکنند تا نگاه واقعبینانهتری به مزایا و معایب هر یک از تصمیمهایتان داشته باشید. به عنوان یک مدیر یا صاحب کسب و کار، به شدت محتمل است که احساساتتان را وارد قضیه کنید و بر اساس آن تصمیمگیری کنید. مشاور، ناظر هوشمند و بیطرفی است که همه چیز را بر اساس منطق میبیند و هیچ هدف یا غرضی ندارد جز رساندن کسب و کار شما به وضعیت مطلوب.
یک مشاور کسب و کار، با تعداد بالایی از کسب و کارها همکاری داشته، نتایج تک تک تصمیمهای آنها را دیده و بهتر از شما میتواند سناریوهای احتمالی آینده را پیشبینی کند.
اگر به این موضوع علاقمندید، پیشنهاد میکنیم مقاله کوچینگ کسب و کار چیست را نیز مطالعه کنید
۵) رسیدگی به وظایف خاص
هیچ تفاوتی ندارد که شما چقدر صاحب تجربه باشید، به هر روی، هیچگاه نمیتوانید ادعا کنید که بر تمام جنبههای مدیریت یک کسب و کار تسلط کامل دارید. این وظیفه، مختص کسانی است که کار مشاوره کسب و کار انجام میدهند.
مشاوره بازاریابی میتواند وضعیت برندینگ کسب و کار شما را مورد ارزیابی قرار دهد و از طرق ممکن به افزایش سطح دیده شدن شما کمک کند.
مشاوره منابع انسانی میتواند فرهنگ غالب بر شرکت شما را شناسایی کرده و دلایل بازدهی پایین کارمندان را به شما اعلام کند
اینها فقط چند نمونه هستند؛ مشاوره کسب و کار حوزههای متنوعی را در برمیگیرد و از چندین جنبه مختلف، از تکنولوژی گرفته تا مدیریت و بازاریابی، به شما سود میرساند.
مشاوره کسب و کار
۶) ارائه چشمانداز بیرونی از شرکت
موفقیت کسب و کار به عواملی فراتر از خود کسب و کار وابسته است. شما باید با چشمانی تیزبین، فاکتورهای در حال تغییر صنعت، بازار و فضای رقابتی را مورد رصد قرار دهید. طبیعی است که به عنوان صاحب کسب و کار، به اندازه کافی مشغله داشته باشید که نتوانید زمانتان را به مطالعه عوامل بیرونی اختصاص بدهید؛ ولی نگران نباشید، زیرا در این حوزه نیز مشاوران کسب و کار میتوانند به کمکتان بشتابند.
درست است که در روزهای اول راهاندازی کسب و کار تحقیقات زیادی روی بازار انجام داده و زمان زیادی برای آنالیز رقبا اختصاص دادهاید، ولی در دنیای امروز، همه چیز به سرعت نور تغییر میکند. به عنوان یک نکته، خالی از لطف نیست که بدانید تبیین استراتژی بر اساس اطلاعات قدیمی، یکی از اشتباهات رایج صاحبان کسب و کارهای کوچک است که در نهایت برایشان گران تمام میشود.
مشاوران کسب و کار جدیدترین دادهها را جمعآوری میکنند، آنها را به شکلی عمیق و علمی مورد آنالیز قرار میدهند و نتایج به دست آمده را در بیزینس پلن یا همان برنامه تجاری شما پیادهسازی میکنند.
اگر به این موضوع علاقمندید، پیشنهاد میکنیم مقاله آموزشی گامهای لازم برای راه اندازی کسب و کار موفق را نیز مطالعه کنید
http://claytonlifc22333.blogzet.com/-10540504
http://johnathanpsuu73429.suomiblog.com/-11061546
http://riverwhkl41617.tribunablog.com/-10137374
http://dominickfecy12211.shotblogs.com/-9880574
http://deanbzwr88889.blogdigy.com/-10141187
http://conneropok55555.tblogz.com/-10635457
http://arthurkkie33323.uzblog.net/-10748183
http://tituszcdc84961.blogdon.net/-12609522
http://gregoryijhc22222.isblog.net/-13246012
http://jaredorni44444.canariblogs.com/-11630313
http://rafaelrqkz69371.blogkoo.com/-15165190
http://trentonjkje33444.amoblog.com/-17582562
http://sergioayvr87777.total-blog.com/-20949537
http://connerfecx11111.alltdesign.com/-16240552